• Logo
Thassos

Cazare Insula Thassos - Vila 3

    Aceasta vila ofera cazare din anul 2009 pentru turisti.Vila este  situata la 100m de mare si plaja amenajata, intr-o locatie foarte linistita in mijlocul localitatii Skala Potamia din Thassos . In apropierea vilei  se afla supermaketuri, magazine de suveniruri, baruri, taverne. Vila dispune de 6 apartamente dintre care 2 sunt situate in sistem duplex. De pe balconul fiecarui apartament  al vilei se vede marea din care dimineata rasare soarele. Vila este construita din cele mai bune materiale oferind cele mai bune conditii de cazare.

    Fiecare apartament  al vilei ofera o cazare confortabila pentru 2 pana la 5 persoane.Apartamentele  vilei sunt dotate cu plita electrica, frigider cafetiera, vesela, aer conditionat,incalzire centrala, TV, internet-"free". Curatenia in vila este exemplara, prosoapele si cearceafurile se schimba la 3 zile, iar  locul de parcare este asigurat. Nu exista barbeque in dotarea vilei ! Vila ofera prosoape, sapun, hartie igienica. Curatenia si schimbarea prosoapelor si a cearceafurilor se face la 3 zile in vila

    Aceasta vila ofera o cazare confortabila si  este deschisa circuitului turistic de la PASTE pana la 30 SEPTEMBRIE in fiecare an.In cazul inchirierii intregii vile perioada de functionare poate fi prelungita sau devansata de-a lungul intregului an largind posibilitatile de cazare in insula Thassos.In Mai si Iunie vila are oferte de cazare atractive .