Thassos 1 Thassos 2 Thassos 3 Thassos 4 Thassos 5
 Thasos Grecia 2013

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos

Vila 2014, Vile 2014, Thassos 2014, Grecia 2014

Case Grecia, Casa Grecia, Casa 2014, Case 2014

   Pe aceasta pagina vor fi infatisate case de vanzare in insula de smarald, Thassos. Acestea sunt situate in zona cea mai verde a insulei Thassos respectiv Golden Beach si Skala Potamia. Pentru necunoscatori Thassos este cea mai nordica insula a Greciei, foarte accesibila din punct de vedere al distantei, fiind de departe cea mai linistitoare si inverzita destinatie din intreaga Grecie.

Preturi pentru primele 3 proiecte.

casa Thassos

   Ansamblul de 14 vile este costruit in insula Thassos - Golden Beach si este la mai putin de 200m de plaja. Fiecare vila contine 2 dormitoare, living cu semineu si bucatarie open space, wc de serviciu, spatiu verde in fata. Pentru constuctia acestor case s-au folosit cele mai bune materiale, iar finisajele au o calitate superioara. Aceste case sunt ideale ca si case de vacanta. Dintre cele 14 case 5 sunt deja vandute! Preturile si detalii pot fi vizualizate apasand pe fotografia ansamblului de vile de mai sus.

Proprietati Thassos

   Complexul de 3 vile cu apartamente spatioase se afla la mai putin de 200 m de cea mai cautata plaja din insula Thassos-Golden Beach. Vilele au apartamente cu 3 dormitoare, living cu semineu, baie, wc de serviciu, bucatarie open space, barbeque. Finisajele sunt de foarte buna calitate ca si materialele din care sunt executate vilele. Acestea pot fi case de vacanta sau case pentru a locui intregul an. Vila din dreapta este deja vanduta! Preturile si detalii pot fi vizualizate apasand pe fotografia vilei de mai sus.

Vila Grecia

   Situat chiar pe plaja insulei Thassos - Golden Beach ansamblul de magazine si apartamente are perspectiva rasaritului de soare din mare in fiecare zi. Doar 2 apartamente si magazine din cele 4 apartamente si 6 magazine mai sunt libere. Daca doriti detalii si preturi apasati pe fotografia ansamblului de mai sus.

~ Vila A ~

casa grecia, case grecia

   Vila A este reprezentata de partea din stanga a vilei din imagine. Este construita pe 3 nivele si anume: demisol, parter si etajul 1. Cladirea are o panorama splendida spre muntele Ipsarion care este cel mai inalt munte din insula Thassos, iar de pe balconul de la etaj se vede marea Egee. Vila se afla la numai 300m de de plaja "Golden Beach" care este cea mai lunga si cea mai cautata plaja din insula. Cele 4 camere sunt dispuse astfel: la demisol este 'open space' in care este dispusa si centrala termica, la parter se afla o sufagerie cu bucatarie 'open space' si o baie cu dus, la etaj se afla doua camere ( dormitoarele ) si o baie cu cada. Vila poate caza 10 persoane. Printre dotarile vilei enumeram: pardoseli acoperite cu gresie, scari acoperite cu marmura, tamplarie de pvc cu geam termopan, 4 balcoane spatioase, barbeque pe unul din balcoane, acoperis cu tigla ceramica. Aceasta vila face parte dintr-un ansamblu rezidential de 9 vile amplasat pe un teren de 3000mp. Vila are centrala termica si instalatie de incalzire completa, aer conditionat, internet, tv satelit. Casa se vinde complet mobilata si utilata cu electrocasnice Miele (toate noi). Suprafata construita a vilei este de aproximativ 140 mp. Casa este este ideala pentru un sejur in perioada verii dar prin dotari poate fi si o ideala destinatie pentru o vacanta de Paste sau de Craciun. Vila se vinde cu pretul de 160 000 EURO.

~ Vila B ~

    Vila B = 155 000 EURO

~ Vila C ~

    Vila C = 160 000 EURO. Vila C are 132 metri patrati pe 3 nivele : demisol, parter inalt si etaj. Vila C dispune de imbunatatiri semnificative precum : burlane de aluminiu pe toata lungimea casei, refacerea acoperisului initial de catre proprietar, chit de piscina olimpica pe toate cele 3 terase facand astfel imposibila patrunderea apei sub placile de gresie, cale de aerisire pasiva a demisolului pentru evitarea formarii mucegaiului, lacuirea suplimentara a mobilierului pe partea din spate.

    Vila C se afla intr-o zona verde in mijlocul livezilor de maslini la doar 350 metri de cea mai cautata plaja a insulei Thassos - Goldean Beach. La demisol se afla 2 dormitoare complet mobilate cu 4 paturi, 2 dulapuri, 4 noptiere, 2 comode, oglinda, spatiu de depozitare sub scara. La parter se afla living cu bucatarie open space complet utilata si mobilata (cuptor cu microunde, frigider, dulapuri, cuptor electric), baie (o cada de dus, WC si lavoar), semineu, 3 canapele, mese centrale si masa de bucatarie cu scaune, terasa mare catre gradina si loc de facut barbeque pe terasa din lateralul casei. La etajul 1 se afla o baie mare (cu cada, WC, lavoar si masina de spalat, boiler electric), 2 dormitoare fiecare cu terasa sa cu vedere spre munte si spre mare ( complet mobilate - 2 dulapuri, 4 noptiere, 2 comode, 2 oglinzi ). Vila C are loc propriu de parcare si gradina.


~ Vila D ~

    Vila D : http://thassos.ucoz.com/index/0-269

~ Case 2014, Casa 2014, Case Thassos, Casa Thassos. Cele mai reusite vile din insula Thassos pentru anul in curs si Grecia 2014 ~

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos

Thassos


Thassos © 2014
Create a website for free