Sport Insula Thassos
  • Logo
Thassos

Sport Thassos

    Pe plajele mari din Thassos exista facilitati pentru practicarea sporturilor de plaja - volei, fotbal.

Volei Thassos

    In insula Thassos poate fi practicata echitatia in localitatea Skala Prinos.

    Sporturile nautice pot fi practicate in Thassos,existand posibilitatea inchirierii unei hidrobiciclete, caiac, placa cu vela, ski jet. De asemenea puteti sa va plimbati cu banana, colacul sau parasuta trasi de o barca cu motor, acolo unde aceste facilitati exista.

Sport Grecia, Sport Thassos

    Drumetia montana poate fi practicata in Thassos existand numeroase trasee marcate care duc spre varful cel mai inalt din insula, Ipsarion, sau locatii situate in centrul insulei.

    Daca iubiti traseele offroad in Thassos veti intalni numeroase ocazii pentru a le parcurge. In insula Thassos exista numeroase centre unde puteti inchiria, biciclete, motorete, ATV-uri sau masini 4x4.

Sport Grecia, Sport Thassos

   Snorkellingul se poate practica peste tot in Thassos pentru ca apa marii este deosebit de curata, iar flora si fauna marina este foarte variata si frumos colorata. Acolo unde, in apa marii, exista pietre flora si fauna este mai bogata.

Sport Thassos 1Sport ThassosFitness Thassos
Miscare ThassosTimp liber ThassosAventura Thassos

    De asemenea in Thassos este permis scuba diving-ul in cateva locatii unde puteti inchiria echipamentul si lua primele lectii de scufundari.

Miscare Thassos

Thassos

    Pescuitul in marea ce inconjoara insula Thassos este liber in afara perioadelor de prohibitie cand nu puteti pescui anumite specii (de exemplu : caracatita dupa 15 iunie pana in octombrie. Pescuitul in lacul din localitatea Maries este interzis tot timpul anului.

Munte Thassos 3
http://www.youtube.com/embed/yQ4EP7B4K3c