Pizzeria si Taverna Athos Thassos
  • Logo

Pizzeria si Taverna Athos

    Skala Potamia este o localitate foarte populara, situata în Thassos. Plaja este înconjurată de un lant spectaculos de munți împăduriți. Pizzeria restaurant Athos grătar, situata aici din 1974 și operează de dimineata pana seara tarziu , oferind cafea, băuturi răcoritoare și gustări. Situata langa plaja cu sezlonguri și umbrele , pizzeria, creeaza un mediu de vara foarte romantic pe tot parcursul zilei. Meniul este creat de un bucătar foarte experimentat și maestru de pizza, domnul Panagiotis.

    La Pizzeria "ATHOS GRILL", în afară de 30 de tipuri de pizza, puteți savura în continuare fructe de mare proaspete, pește proaspăt și mâncăruri tradiționale din bucătăria locală autentică, si o selecție largă de vinuri. Toate acestea va sunt oferite într-un mediu curat și prietenos, cu servicii impecabile si mai presus de toate la prețuri imbatabile ! Va așteptăm ca în această vară pentru a vă răsfăța și să parasiti locatia noastra cu cele mai bune amintiri.

    Locul de joaca  de joaca pentru copii din interiorul restaurantului va da posibilitatea sa savurati mancarea fara a fi permanent atenti la copii. Cine va servi masa in restaurant va beneficia de umbrele si sezlonguri gratuite chiar in fata pizzeriei pe malul marii.

    Pizzerria ofera si livrare la domiciliu.

    Descarcand Voucherul alaturat si prezentandu-l chelnerului beneficiati de 10% reducere la nota de plata, intre orele 10 - 19 Voucher Athos

    REZERVARI LA TEL. 0030 2593062222 / 0030 6972775330