Restaurant Mesogeios Thassos
  • Logo

Restaurant Mesogeios

    Restaurantul Mesogeios este primul care va intampina atunci cand sositi in insula THASSOS fiind amplasat in dreapta portului nou in LIMENAS unde va lasa feriboatul atunci  cand sositi in insula, putand fi vazut atunci cand acesta acosteaza la mal.

   Restaurantul Mesogeios este un restaurant de clasa avand preturi de taverna sau mai mici !!!

    Specificul restaurantului este MEDITERANEAN impletind aromele fructelor de mare a pestelui sau carnii cu fel si fel de ierburi aromatice ce–ti incanta simturile .Restaurantul beneficiaza de un patron care are o experienta de 25 de ani ca CHEFF, astfel incat nu veti avea decat sa alegeti din delicioasele preparate aflate in meniul restaurantului.

   Beneficind de o locatie in afara strazii comerciale puteti parca masina chiar in fata restaurantului. Cu siguranta trebuie sa rezervati o masa seara pentru a fi siguri ca gasiti loc in restaurant, dar asta nu e tot ce va ofera acest restaurant...

    Descarcand voucherul alaturat si prezentandu-l chelnerului beneficiati de 10% reducere la nota de plata ,pentru mancare  ceea ce transforma restaurantul de clasa intr-unul cu preturi mici: Voucher Mesogios

    Pentru rezervari 00306975851626 Patronul restaurantului domnul STERIOS va va crea de fiecare data un adevarat festin culinar.

http://mesogeios-thassos.com/