Contact Thassos, Rezervare Thassos, Rezervari Thassos
  • Logo

Contact si Rezervare Thassos

    Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii despre cazarea in insula Thassos specificand: perioada, numarul de zile, numarul de persoane/familii si componenta acestora (adulti + copii sub 12 ani). Nu suntem agentie de turism. Noi reprezentam direct vilele, respectiv hotelurile prezentate in acest website din insula Thassos si nu asiguram transport. Va oferim sugestii despre traseele catre insula Thassos sau despre locatii turistice demne de vizitat.

    Inainte de a completa formularul pentru rezerervarea in insula Thassos asigurati-va ca ati vazut pozele vilelor, descrierea conditiilor de cazare, fotografiile din interiorul acestora si tarifele de cazare !

Apasati pe simbolul Euro-Rotitor pentru a vedea tarifele pentru toate unitatile de cazare.

   Ne puteti contacta  pentru rezervarea in insula Thassos completand sablonul de mai jos.(cu datele corecte, altfel nu va vom putea contacta)

Numele dvs. *:
E-mail-ul dvs. *:
Numarul vilelor de care sunteti interesat *:
Tipul de unitate de cazare dorita *:
Perioada sejurului *:
Numar de familii *:
Structura numerica a familiilor ( Daca sunteti mai mult de 2 familii ):
Numar adulti si copii peste 12 ani - familia 1 *:
Numar copii sub 12 ani - familia 1 *:
Numar adulti si copii peste 12 ani - familia 2:
Numar copii sub 12 ani - familia 2:
Subiectul Mesajului:
Alte detalii pe care le doriti:
Telefon de contact:
Introduceti codul de securitate *:

~ Observatii si conditii de calatorie ~

Documente necesare calatorie in insula Thassos: Carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie dar este recomandata.
• Conform reglementarilor recent intrate in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. Sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor .
2. Sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat .
3. Adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera in afara actului notarial
    semnat de cei doi parini si legalizat la notariat.

•Tarifele pentru copii sunt valabile pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Nu exista un numar minim de nopti pentru durata sejurului

• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Grecia.
• Intrarea la cazare se face intre orele 14:00-22:00 Iesirea de la cazare se face intre 8:00-12:00.

Republica Elenă Modificări aduse Codului Rutier

Data: 17.07.2018

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă cu privire la modificările aduse de Noul Cod Rutier elen, privind sancțiunile și aplicarea acestora în cazul nerespectării prevederilor legale.

MODIFICĂRI ADUSE CODULUI RUTIER AL REPUBLICII ELENE

1. Neutilizarea centurii de siguranță sau a căștii de protecție pentru motociclişti se sancţionează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului pentru o perioadă de 60 de zile.

2. Utilizarea telefonului mobil de către conducătorul auto în mers, fără dispozitiv Bluetooth sau fără ca telefonul să fie plasat în loc special pentru activarea difuzorului se sancţionează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului pentru o perioadă de 60 de zile.

3. Conducerea autovehiculului de către o persoană având o concentrație de alcool de:

- 0,50-0,80 g/l ȋn sânge sau de 0,25-0,40 mg/l ȋn aerul expirat se sancţionează cu amendă de 200 euro și imobilizarea autovehiculului;
- 0,80-1,10 g/l ȋn sânge sau de 0,40- 0,60 mg/l ȋn aerul expirat se sancţionează cu amendă de 700 euro, ridicarea permisului de conducere timp de 90 de zile și imobilizarea autovehiculului;
- peste 1,10 g/l ȋn sânge sau de peste 0,60 mg/l ȋn aerul expirat se sancţionează cu ridicarea permisului de conducere pentru o perioadă de 180 de zile, cu închisoare de minimum două luni, amendă de 1.200 euro, ridicarea plăcuțelor de ȋnmatriculare pentru o perioadă de la 10 zile până la 6 luni (ȋn baza deciziei instanței competente) și imobilizarea autovehiculului.

Conducătorii auto care recidivează în termen de 2 ani și care sunt depistaţi având o concentrație de alcool în sânge de peste 1,10 g/l sunt sancționați cu ridicarea permisului de conducere pentru o perioadă de 5 ani, cu închisoare de cel puțin 6 luni, amendă de 2.000 euro, ridicarea plăcuțelor de ȋnmatriculare de la 10 zile până la 6 luni (ȋn baza deciziei instanței competente) și imobilizarea autovehiculului.

4. Depășirea limitei de viteză cu peste 30 km/oră se sancţionează cu amendă de 350 euro şi ridicarea pe loc a permisului de conducere timp de 60 de zile.

5. Nerespectarea culorii roşii a semaforului se sancţionează cu amendă de 700 euro și ridicarea permisului de conducere timp de 60 de zile.

6. Νerespectarea semnificației indicatorului „STOP la intersecţie” se sancționează cu o amendă de 700 euro, ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului timp 20 de zile.

7. Efectuarea de manevre periculoase se sancţionează cu amendă de 700 euro și ridicarea permisului de conducere timp de 30 de zile, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului timp de 10 zile.

8. Staționarea - parcarea ilegală se sancţionează cu amendă de 40-150 euro, după caz, și ridicarea permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului timp de 10 zile.

9. Blocarea rampelor de trecere destinate persoanelor cu handicap sau parcarea în locuri destinate persoanelor cu handicap se sancționează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului timp de 60 de zile.

10. Utilizarea pentru deplasare a benzii de urgență, indiferent de durată, se sancționează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului timp de 60 de zile.

11. Circulaţia constantă a camioanelor grele și a autobuzelor pe banda din stânga sau utilizarea acestei benzi pentru depăşiri care surprind șoferii care circulă de drept pe această bandă se sancționează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere timp de 60 de zile.

12. Aruncarea pe geam, ȋn timpul mersului, de obiecte sau substanțe care poluează sau pot provoca un incendiu sau accident, inclusiv țigările, se sancționează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului timp de 60 de zile.

13. Plata a jumătate din cuantumul amenzii în termen de 10 zile a fost abrogată. Amenda se plătește în termen de 15 zile la Poșta Elenă sau la sediul primăriei pe raza căreia se află secția de poliție rutieră care aplică amenda.

Welcome, Guest!