Atractii Insula Thassos
  • Logo

Atractii Thassos-Atractii insula Thassos

    Cea mai inverzita insula din marea Egee ascunde numeroase atractii. Insula  in poze si imagini memorabile sau videoclipuri poate fi gasita in aceasta pagina. In interiorul fiecarei categorii, va recomandam locatii care au fost testate de-a lungul a celor 20 de ani vizite repetate in insula Thassos. Restaurantele si tavernele reprezinta atractii oriunde in Grecia, aici in Thassos acestea freamata de viata in timpul verii reprezentand de multe ori imagini emblematice ale unor localitati. Multe beach baruri aparute de-a lungul coastei insulei  ofera pe langa bauturi alcoolice si non alcoolice  si o oferta bogata de mancare. Strazile comerciale si magazinele de suveniruri reprezinta  alte puncte de atractii  acestea existand in mai  toate localitatile mari. Croazierele locale reprezinta o atractie deosebita existand numeroase posibilitati de vizitare a zonelor litorale accesibile doar dinspre mare. Exista mai multe vase care realizeaza aceste croaziere locale care pleaca din Limenas, sau Golden Beach. Numeroasele plaje presarate de-a lungul litoralului insulei in  majoritate cu nisip, marea, sunt imortalizate in poze sau imagini video. Aceste plaje unice atrag an de an tot mai multi turisti din tarile emergente si din nordul Europei. Marble beach ,Vathi sau Giola sunt doar cateva atractii ce nu trebuie ratate.

    Muntele IPSARION , maiestuos ce strajuieste centrul insulei Thassos este  vizibil de pe continent, acoperit de padure  dese face ca aerul  sa fie deosebit de curat si ionizat. Acelasi munte atrage ploaia ceea ce contribuie la curatrea atmosferei si ajuta flora insulei. Nenumaratele trasee montane sunt o  atractie pentru persoanele dornice de drumetie si nu sunt putine traseele montane si litorale ce pot fi urmate. Bisericile si manastirile reprezinta atractii pentru persoanele pioase si pentru cele ce doresc un moment de reculegere si rugaciune. Muzee aflate in capitala insulei si in alte localitati reprezinta o atractie  pentru turistii fascinati de istorie, arta sau folclor. La fiecare pas vestigiile arheologice pot fi intalnite, acestea datand din  vremuri de mult apuse. Aceste vestigii arheologice creeaza o atractie magnetica pentru pasionatii artefacte antice. Mai toate plajele ofera posibilitatea practicarii de sporturi si activitati sportive pe apa, sub apa marii si pe uscat. O atractie deosebita o reprezinta scufundarile sub luciul marii si sporturile nautice. Ca in orice loc turistic, distractia se termina cand pleaca ultimul client al barurilor si discotecilor ce atrag tinerii. Aceste atractii sunt imortalizate in poze si clipuri video de catre turistii ce viziteaza insula.

Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos Thassos

    Pana in prezent chiar dupa mii de ani , puteti gasi multe comori arheologice, care vor transforma calatoria dumneavoastra intr-o destinatie rara si fascinanta. De asemenea, giganticele exploatatii de marmura ale insulei, de unde se exporta  in intreaga lume, va vor surprinde cu siguranta. Insula  este plina de frumusete si mister si  ascunde multe secrete ce astepta sa fie descoperite. Mistica si inexplicabila este si lipirea pe retina  si in memorie a imaginilor  "insulei sirenelor".

    Intiparirea in memorie a peisajelor magnifice  face ca insula sa aiba cea mai mare rata de revenire a turistilor dintre toate insulele grecesti. Iubitorii de natura pot gasi aici perfectiunea, fie in izvoarele cu apa cristalina ce curge la nesfarsit pana la tarmurile de aur, fie in versantii maiestosi acoperiti de paduri de pin. Nu exista nici o indoiala ca toata lumea poate avea un loc special aici, unde sa se retraga si sa gasesca refugiu departe de restul lumii, atunci cand spiritul doreste acest lucru. Fie ca este vorba de  restaurante, plaje, muzee, vestigii arheologice, manastiri si biserici pe site-ul  nostru  veti gasi toate informatiile care v-ar putea fi utile pentru a petrece  experiente memorabile. Atractiile insulei ofera fiecarui turist  picaturi de nectar ale  savoarii si unicitatii Greciei.