• Logo

Thassos croaziere cu vaporasul. Vaporasul Eros II - Excursii.

    Eros II promite minunate excursii cu vaporasul in jurul insulei Thassos.Vaporasul a fost recent re-amenajat in anul 2008 și este un vaporas de 16 metri lungime si este autorizat să transporte 44 de pasageri

    Vaporasul are o gamă completă de facilități, inclusiv un bar, toalete, locuri interior si un loc de plaja la soare. Eros II oferă două tipuri diferite de excursii.

Primul traseu este turul Insulei Thassos. Aceasta are loc Duminica, Luni,Miercuri si Vineri.

    Acesta este un tur al uluitoarei insule Thassos, oprindu-se pe la o selecție de plaje, astfel încât să puteți bucura de toate de o baie în plaje ascunse pe care nu ai putut ajunge de pe uscat. Turul include si un gratar delicios la bordul vaporasului.

    Durata turului de la 10:00 până la 18:30. Costul este de 30 de euro/adult. Copiii sub vârsta de 12 ani platesc 15 de euro. Bebelusii sub 3 ani nu platesc.

Al doilea tur este cel al celor mai frumoase golfuri din insula Thassos. Aceasta are loc Marti, Joi, si Sambata.

    Acest frumos tur al golfurilor duce pasagerii in unele dintre cele mai bune golfuri în Thassos .Exista o multime de timp pentru înot, pescuit snorkelling, si plajă. Si in acest tur veti servi la bordul vaporasului un delicios gratar.De asemenea in cadrul acestui tur veti gasi momeala pe vaporas daca sunteti pescari si doriti sa pescuiti cu unditele dumneavoastra.

    Durata turului este de la 10:00 până la 16:45. Costul este de 25 de euro/adult. Copiii sub vârsta de 12 ani platesc 15 de euro. Bebelusii sub 3 ani nu platesc.

Poze Eros II

   Biletele pentru excursiile in jurul Insulei Thassos cu vasul Eros II se pot lua din  portul vechi din LIMENAS  in fata restaurantululi SIMI .Aici veti  intalni persoane care vorbesc limba romana care va vor da toate informatiile de care aveti nevoie(programul casieriei este 9-13 si 18-22) .Se pot face rezervari si telefonic la numarul  00302593300515 .Inbarcarea si debarcarea din vaporas se face in acelasi loc la orele indicate la casa  de bilete.
  Propietarul vaporasului detine  si restaurantul Zorbas aflat in capitala insulei Thassos pe strada comerciala unde  fie ca este pranz sau cina  unde va puteti desfata cu specialitatile culinare ale insulei Thassos :
Zorbas Restaurant