Restaurant Magic Coast Thassos
  • Logo


Restaurant Fish ART

 

    Restaurantul Fish ART este amplasat chiar pe malul marii in SKALA POTAMIA fiind ultimul restaurant mare inainte de plaja din GOLDEN BEACH. Privelistea de pe terasa restaurantului este MAGICA atat spre insula Krambousa cat si spre Golden Beach, iar daca prindeti o masa intr-o seara cu luna plina veti avea o cina de neuitat. Preparatele culinare in care exceleaza restaurantul asa cum este si denumirea  au la baza pestele proaspat sau fructele de mare pescuite din marea vecina. Restaurantul nu foloseste peste congelat si nici retete sofisticate cu care sa va ia ochii. Cu siguranta pestele prospat pescuit, caracatita, calamarii, midiile fac deliciul clientilor chiar daca sunt gatite simplu. O alta categorie culinara in care restaurantul ofera preparate deosebite sunt fripturile de porc, pui, vita sau chiar bour care au dimensiuni gigantice si o aroma deosebita.

Thassos Restaurant Fish Art

    In acest restaurant  veti simti din plin aromele culinare ale insulei Thassos ori de cate ori veti poposi aici.

    Fish Art continua activitatea fostului restaurant MAGIC COAST ce functiona din 1967 ca o afacere de familie in Thassos. Restaurntul este complet nou fiind dotat cu cele mai moderne  furnituri, avand un design si o imagine moderna in peisajul traditionalist al celorlalte restaurante. Restaurantul foloseste retete .ce au fost transmise din generatie in generatie  care continua sa incante simturile turistilor cu mancarurile traditionale grecesti din carne, legume, peste proaspat si fructe de mare.

  Restaurantul FISH ART are  acum un aer distins si imbinand cu succes traditionalul cu modernul.

    Mirosul mancarii se raspandeste vara cu repeziciune pe plaja din apropiere atragand clientii gurmanzi cam la orice ora. In anumite zile restaurantul serveste o specialitate noua aflata in testare  pentru a imbunatati oferta existenta in meniu. Serile grecesti cu muzica live organizate miecurea seara  sunt si ele un punct de atractie pentru turistii dornici de distractie. Patronul restaurantului, Anestis, va asteapta in fiecare zi pentru a va desfata cu mancarea greceasca si cu vinurile si dulciurile traditionale. Ginerele proprietarului restaurantulului FISH ART pe nume Florin care va zambeste intr-o fotografie va va vorbi limba romana recomandandu-va ce are mai bun in meniul zilei sau explicandu-va componenta delicioaselor preparatelor culinare.

Poze Restaurant Fish Art