Case, vile, apartamente, terenuri de vanzare in Insula Thassos Grecia
  • Logo

Case, vile, apartamente, terenuri de vanzare in Grecia Thassos 2019

    Aceasta pagina va gazdui un catalog personal imobiliar (case, vile, apartamente, terenuri) de vazare in insula de smarald Thassos. Proprietatile sunt situate in zonele cele mai verzi ale insulei Thassos respectiv Golden Beach si Skala Potamia, dar si in alte locatii extrem de indragite pentru farmecul lor aparte. Pentru necunoscatori Thassos este cea mai nordica insula a Greciei, foarte accesibila din punct de vedere al distantei, fiind de departe cea mai linistitoare si inverzita destinatie din intreaga Grecie, iar turistii vin, sunt placut impresionati si se lanseaza in investitii imobiliare.

    Vom avea pe acesta pagina categorii  imobiliare precum : Case grecia Thassos, vile grecia thassos, apartamente grecia thassos si terenuri grecia thassos. Insulele sunt considerate zone foarte dorite de catre orice grec si acestia viseaza sa-si faca vacantele in insule, acest lucru reprezentand un lux in conceptia lor. Oportunitatile de investitie imobiliara in insula Thassos sunt exceptionale intrucat nu toate insulele din Grecia beneficiaza de anumite calitati. Astfel in insula Thassos motivele unei investitii imobiliare sunt :

1. Clima este foarte placuta atat vara cat si iarna din cauza influentei marii si a muntelui, iarna temperaturile sunt pozitive, zapada rareori ajungand la malul marii.

2. Casele in Thassos Grecia beneficiaza de impozite si taxe mici la stat.

3. Costul de intretinere pentru casele din Thassos Grecia redus pentru ca pretul curentului electric si apa sunt mai ieftine ca in Romania. (din cauza bazinelor de acumulare de apa favorizate de forma vailor din insula si a curentului electric  produs  pe continent)

4. Zona in care sunt construite casele este foarte verde spre deosebire de alte insule mai sudice care sunt aride sau lipsite de vegetatie si surse de apa potabila .

5. Populatie redusa (13,500) dar cu infrastructura foarte buna  legaturi usoare cu continentul, drumuri de buna calitate, magazine, supermaketuri, restaurante.

6. Departarea de orasele mari ale Greciei elimina turismul sufocant de weekend ca-n alte zone ale greciei.

7. Gunoiul si resturile menajere nu se arunca in mare si nu se ard pe munte, tot gunoiul se  bricheteaza  si se duce pe continent la fabrici de reciclare.

8. Localnicii sunt placuti, linistiti si foarte prietenosi cu simt civic.

    Ne puteti contacta completand formularul de mai jos. Proprietatile  imobiliare le gasiti sub formular.

Numele dvs. *:
E-mail-ul dvs. *:
Subiectul Mesajului:
Mesajul *:
Telefon de contact:
Introduceti codul de securitate *:

~ Teren 1 ~

    Teren Skala Potamia 85 000 euro - 550 m2 situat in intravilan avand procent de ocupare a ternului 0,5 si un regim de inaltime de 7,5 m la aticul cladirii. Terenul este ideal pentru constructia unei case rezidentiale sau a unei vile cu apartamente pentru inchiriat.

    Terenul se afla in Skala Potamia in imediata apropiere a soselei ce inconjoara insula Thassos (20m avand acces direct spre acesta). Terenul se afla la 500m departare de mare si plaja. Pe acest teren poate fi construita o cladire avand 275mp demisol, 275mp parter si 137,5 mp de mansarda. Terenul aflat in intravilan are toate utilitatile (apa canal, curent) in imediata apropiere.Terenul este imprejmuit de gard

Thassos Vila G1

Thassos Vila G1

~ Teren 2 ~

    Teren Skala Potamia 140 000 euro - 1100 m2 situat  in intravilan avand procent de ocupare a ternului 0,5 si un regim de inaltime de 7,5 m la aticul cladirii.Din punct de vedere imobiliar terenul este foarte bun pentru constructia unei vile cu apartamente de inchiriat sau o casa rezidentiala .Terenul are 2 nuci uriasi pe el.

    Terenul se afla in Skala Potamia in imediata apropiere a soselei ce inconjoara insula Thassos (20m avand acces direct spre acesta). Terenul se afla la 500m departare de mare si plaja. Pe acest teren poate fi construita o cladire avand 550mp demisol, 550mp parter si 275 mp de mansarda. Terenul aflat in intravilan are toate utilitatile (apa canal, curent) in imediata apropiere.

Thassos Vila G1

Thassos Vila G1

~ Teren 3~

    Teren Skala Potamia 90 000 euro - 550 m2 situat in intravilan avand procent de ocupare a ternului 0,5 si un regim de inaltime de 7,5 m la aticul cladirii. Terenul este imprejmuit cu gard si are pomi fructiferi pe rod . Terenul poate fi folosit din punct de vedere imobiliar pentru constructia unei case sau a unei vile cu apartamente de inchiriat 

    Terenul se afla in Skala Potamia in imediata apropiere a soselei ce inconjoara insula Thassos (50m ). Terenul se afla la 500m departare de mare si plaja. Pe acest teren poate fi construita o cladire avand 275mp demisol, 275mp parter si 137,5 mp de mansarda. Terenul aflat in intravilan are toate utilitatile (apa canal, curent) in imediata apropiere.

Thassos Vila G1

~ Vila X ~

    Vila  este situata in mijlocul statiunii SKALA POTAMIA  la 450 de plaja intr-o zona linistita ,fiind inconjurata de multa verdeata si avand o perspectiva superba spre muntele IPSARION.Acesta  este introdusa in circuitul turistic si are in componenta 4 apartamente cu un dormitor si living de aproximativ 40mp fiecare .Fiecare apartament are baie proprie si 2 balcoane sau terase .Toate apartamentele sunt mobilate si echipate cu electrocasnice(frigider,aragaz,tv,aer conditionat.Toate apartamentele au instalatie cu incalzire solara a apei menajere.Vila are curte proprie imprejmuita si un barbeque.Pretul de vanzare al vilei este 280.000 euro incluzand TVA-ul de 24% ,fiind voba despre o constructie pentru care s-a luat autorizatia de constructie dupa 1.01.2005

Poze Vila X

Thassos Vila G1

~ Vila M ~

    Vila  M  din Skala Potamia 360 000 euro - 4 apartamente + un studio. Vila  din insula Thassos este amplasata in Skala Potamia la 300 de m de plaja din Golden Beach oferind o cazare confortabila. Terenul pe care este construita vila are 355mp avand demisol(100mp, parter 120mp, etaj 120mp . Acesta  are 4 apartamente spatioase cu un dormitor si living spatioase si un studiou(garsoniera). Fiecare unitate de cazare  a vilei are baie proprie,balcon sau terasa   aer conditionat, televizor, internet, bucatarie complet utilata. In curtea vilei exista un barbeque si loc de luat masa ferit de razele soarelui. Exista  locuri proprii de parcare.

    Toate camerele vilei sunt modern mobilate si redecorate recent, fiecare purtand numele unei muze din antichitate. Vila se afla in circuitul turistic.

Poze Vila M

Thassos Vila G1

~ Vila K ~

Thassos Vila K

Poze Vila K

    Vila K costa 90 000 euro. Acesta  este situata intr-un ansamblu de cladiri construite ca si case de vacanta la doar 200m departare de plaja din SKALA POTAMIA.Apartamentul de vanzare se afla la etajul 1 al cladirii  avand o suprafata de aproximativ 75mp  avand 2 dormitoare si living . Apartamentul se vinde complet utilat  si mobilat.
 

~ Vila C ~

Poze Vila C

Thassos Vila C1

Thassos Vila C2

    Vila C = 170 000 EURO. Acesta  are 133 metri patrati ,fara balcoane, dispusi pe 3 nivele : demisol, parter inalt si etaj. Casa dispune de imbunatatiri semnificative precum : burlane de aluminiu pe toata lungimea casei, refacerea acoperisului initial de catre proprietar, chit de piscina olimpica si membrana poliuretanica transparenta pe toate cele 3 terase facand astfel imposibila patrunderea apei sub placile de gresie. Gradina ofera numerosi pomi fructiferi.

    Casa se  afla intr-o zona verde in mijlocul livezilor de maslini la doar 350 metri de cea mai cautata plaja a insulei Thassos - Golden Beach. La demisol se afla 2 dormitoare complet mobilate cu 1 pat dublu de 180 cm latime si 2 paturi de o persoana, 2 dulapuri, 4 noptiere, 2 comode, oglinda, spatiu de depozitare sub scara.

    La parterul casei se afla living cu bucatarie open space complet utilata si mobilata (cuptor cu microunde, frigider, dulapuri, cuptor electric), baie (o cada de dus, WC si lavoar), semineu, 3 canapele, mese centrale si masa de bucatarie cu scaune, terasa mare catre gradina si loc de facut barbeque pe terasa din lateralul casei.

    La etajul 1 al casei se afla o baie mare (cu cada, WC, lavoar si masina de spalat, boiler electric de 4 kW), 2 dormitoare fiecare cu terasa sa cu vedere spre munte si spre mare ( complet mobilate - 2 paturi, 2 dulapuri, 4 noptiere, 2 comode, 2 oglinzi ). Vila C are loc propriu de parcare si gradina.

~ Vila F ~

Thassos

Poze Vila F

    Suprafaţă: 132 m² fara balcoane . Nr. maxim adulţi: 6 Nr. maxim copii (0-12 ani): 2 Număr de dormitoare: 3 Număr de băi: 2 Distanţa până la plajă*: 375 m.

    Această casa  nouă cu 3 nivele este situată la 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip auriu de la Golden Beach şi de toate facilităţile pe care le oferă staţiunea Skala Potamia. Casa este parte a unui ansamblu rezidenţial ce a devenit foarte repede o comunitate internaţională cu rezidenţi greci dar şi străini, ce trăiesc aici pe tot parcursul anului, sau în vacanţe prelungite. Accesul se face foarte uşor din şoseaua ce înconjoară insula, având legături pe tot parcursul anului cu toate staţiunile din insulă. Complexul are şi propriile locuri de parcare, care sunt destinate atât rezidenţilor cât şi turiştilor.

    La nivelul superior al casei se află două dormitoare cu balcon, dotate cu ventilatoare şi o baie cu cadă. Dormitorul cel mai mare al vilei, confortabil şi răcoros în mod natural, se află la nivelul inferior al casei. Nivelul median  al casei este compus dintr-o bucătărie complet echipată şi utilată, alături de locul de servire al mesei, o sufragerie mare echipată cu un aparat de aer condiţionat, un balcon cu loc pentru grătar, o baie cu cabină de duş şi o terasă spaţioasă aflată la intrare. Grădina  casei este împrejmuită cu un gărduleţ fiind astfel o locaţie sigură chiar şi pentru familiile cu copii mici.

    Pretului de vanzare este de 165 000 euro.

~ Vila A ~

Thassos

Poze Vila A

    Vila A este construita pe 3 nivele si anume: demisol, parter si etajul 1. Casa  are o panorama splendida spre muntele Ipsarion care este cel mai inalt munte din insula Thassos, iar de pe balcoanele de la etaje se vede marea Egee. Acesta  se afla la numai 300m de de plaja "Golden Beach" care este cea mai lunga si cea mai cautata plaja din insula. Casa are 3 apartamente de 2 camere care sunt dispuse astfel: la demisol este un apartament cu sufragerie cu bucatarie si dormitor, tot aici este dispusa si centrala termica, la parter se afla o sufagerie cu bucatarie 'open space', o baie cu dus si un dormitor, la etaj se afla inca un apartament cu sufragerie, bucatarie, dormitor si o baie si poate caza 12 persoane. Printre dotarile vilei enumeram: pardoseli acoperite cu gresie, scari acoperite cu marmura, tamplarie de pvc cu geam termopan, 4 balcoane spatioase, barbeque in curtea din spate a vilei, acoperis cu tigla ceramica. Aceasta vila este construita pe un teren de 160 m2. Peretii casei sunt din BCA are centrala termica si instalatie de incalzire completa, aer conditionat, internet, tv satelit. Casa se vinde complet mobilata si utilata cu electrocasnicele existente. Suprafata construita a casei este de aproximativ 135 mp. Casa este este ideala pentru un sejur in perioada verii dar prin dotari poate fi si o ideala destinatie pentru o vacanta de Paste sau de Craciun. Vila se vinde cu pretul de 220 000 EURO.

~ Vila B ~

Thassos

    Vila B = 175 000 EURO. Vila B este identica cu vila F dar pe partea opusa acesteia. In plus are centrala termica.

~ Casa Piatra Aliki ~

Thassos

~ Terenuri Aliki ~

Thassos

~ Vila G ~

Poze Vila G

Thassos Vila G1

    Vila G  este situata pe 3 etaje, are 2 balcoane, 2 bai ,un wc de serviciu, 3 dormitoare si living, aer conditionat in living, are si mobilier si electrocasnice  noi in interior, si o portiune de teren in proprietate. Casa are o priveliste minunata asupra golfului  si a plajei din Golden Beach. Intrarea in casa se face pe etajul intermediar aici aflandu-se livingul cu bucatarie open space ,un wc de serviciu si doua balcoane . Livingul are semineu,iar bucataria are loc de luat masa. La etajul inferior al casei  se afla 2 dormitoare duble dotate cu 2 bai avand wc si jacuzzi , La mansarda casei se afla un dormitor cu paturi simple . Casa are aer conditionat , tv , internet WI-FI, seif ,centrala termica, 4 balcoane , 2 bai ,barbeque si locuri de parcare. Acesta casa este situata la 500m de plaja de nisip din SKALA POTAMIA ,de restaurante si magazine.Casa  poate gazdui minimum 7 persoane,
PRETUL VILEI G- 275000 EURO