• Logo

Taverna Restaurant Akrogiali

    Situata pe malul marii in Skala Potamia, taverna restaurant AKROGIALI al carei proprietar este domnul Dimitris este o locatie intima departe de capetele plajei unde se inghesuie de regula turistii la primele taverne din comoditate. Daca faceti efortu si mai mergeti circa 150 m depasind aglomeratia veti descoperi acest nou restaurant care trebuie si poate sa atraga si turistii care nu vreau portii mari de mancare intr-un restaurant inghesuit, ci care doresc fafurii cu gust si pasiune culinara in farfurie.

    Acest restaurant beneficiaza de seviciile unui Chef pe nume THOMAS (un albanez care gateste mai bine ca multi greci si care in decursul timpului a schimbat mai multi patroni ) care produce niste feluri de mancare care sunt mult inaintea unor mancaruri gasite in restaurante cu renume si cu multi vizitataori din THASSOS.

    Daca mancati un miel Kleftico iesit din acesta bucatarie va veti indragosti iremediabil de acest fel de mancare. Cu siguranta nu veti regasi aceiasi savoare a preparatelor in restaurantele din jur.

    Oferta restaurantului cuprinde: supe, peste , fructe de mare, preparate la gratar din pui, porc, vita, paste si renumitele mancaruri gatite grecesti mousaka, saganaki, briam sau kleftico ca sa enumaram doar cateva dintre ele. Puteti manca de la 3 euro un ghiros in pita ceea ce reprezinta un pret de fast food, daca nu prea aveti bani sau puteti comanda peste de captura, care fiind foate rar este si foarte scump, daca aveti prtofelul plin. Si intr-un caz si in altul veti pleca multmiti de ceea ce veti manca.

    Pentru ca restaurantul AKROGIALI este in noua organizare nou pe piata si pentru ca sufletul comertului este reclama aici aveti o reclama cu reducere de pret de 10% la intreaga nota de plata la mancare si bautura. Trebuie, doar sa descarcati si sa prezentati acest VOUCHER DE REDUCERE -10% inainte de intocmirea notei de plata. Unde mai gasiti o astfel de oferta in Skala Potamia mancare buna, bautura ieftina, servire prompta, ambianta deosebita mai ales seara cand rasare luna din mare si ceva mai multi bani in buzunar. Vizitati restaurantul AKROGIALI si veti beneficia de o experienta de neuitat.

Poze Akrogiali