• Logo
Thassos

Cazare Insula Thassos - Vila 42

    Este o vila complet modernizata si echipata in 2012. Vila este situata in aceiasi curte cu vila 22 intr-o locatie extrem de linistita. Vila este amplasata in mijlocul statiunii Skala Potamia pe drumul principal care leaga localitatile aflate pe litoralul insulei Thassos.

    Distanta pana la mare este de aproximativ 450m. Vila se afla chiar in statia autobuzului care face turul insulei astfel incat daca nu doriti sa folositi masina proprie pentru deplasare puteti sa il utilizati pe acesta pentru a ajunge mai ieftin in aceste localitati sau pe plaje mari din insula Thassos.

    Vila are in componenta 2 studiouri pentru 2 adulti si 2 copii si 1 apartament cu un dormitor si living care poate primi 3 adulti si 2 copii.

    Toate unitatile de cazare au minibucatarii complet utilate, frigider, toaster, fierbator de apa, cuptor cu microunde, TV,seif, aer conditionat, internet WI-FI. In curtea vilei exista un loc pentru joaca pentru copii sub 6 ani. In curtea vilei exista o bucatarie de vara dotata cu cuptor electric barbeque si loc de luat masa. Vila are locuri proprii de parcare.

Poze Vila 42